martes, 2 de noviembre de 2010

A propósito de la visita del Papa...

No os asustéis, que no es lo que parece...

Siguiendo con el tema de la entrada anterior, he recordado un disco de The Alan Parsons Project dedicado a la figura de Gaudí (así se llama el LP), en el cual aparece una canción llamada La Sagrada Familia.
El sonido de fondo de los helicópteros al inicio tal vez sea un presagio del cielo de Barcelona el próximo fin de semana.
Como ocurre a menudo con este tipo de cosas, el homenaje de Parsons no está exento de curiosidades. Hacia los 4'33'' (nada que ver con el silencio de Cage) suenan unas bonitas castañuelas... tipicamente gaudianas, modernistas y barcelonesas (?)


¿Sonará tal vez a la entrada del Papa al templo?

3 comentarios:

  1. Si sonés a l'entrada del Papa al temple tindria la seva gràcia.

    Potser no forma gaire part de la matèria de l'assignatura però pels amants de la música i el cinema recomano que aneu a veure algun dels documentals de música que es projecten al festival In-edit Beefeater que té lloc durant aquesta setmana a diversos cinemes de Barcelona.

    És una bona oportunitat per veure bons documentals, alguns de més antics, altres de més moderns, sobre bons grups de música.

    Us deixo el link del festival:
    http://www.in-edit.beefeater.es/webapp/

    Espero que ho disfruteu.

    Helena

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Millor no ser massa irreverents amb els poderosos... i menys si tenen linia directa amb Déu.

    Respecte al festival de música i documentals, fa molt bona pinta el programa: des de grans músics de jazz fins a indies maresmencs.

    Gràcies Helena.

    ResponderEliminar